За книгите

Реших да поставя тук целите предговори към книгите ми. Те са най-доброто тяхно описание. Под всяка книга ще намерите два файла – единият е за безплатно изтегляне, а другият с цена. В безплатния файл съм сложила кратки откъси, които да опитате на вкус, преди да решите, че искате да купите книгата.

Много ми беше трудно да дам някакво парично изражение на книгите ми, но го направих все пак. Никак не разбирам от търговия. И може би заради това ми е необяснимо как една книга, която си работил с години и която освен цялата си безценност от послания и внушения, от интимност на преживяването с автора ѝ, изключая въобще художествената ѝ стойност, та значи, как това чудо на сътворението струва на купувача колкото тениска, спирала за мигли, обяд/вечеря или 2кг сирене…?! Но пазарът е пазар, не можеш да противостоиш на правилата му. Затова си наложих да загърбя какво мисля и доколкото е възможно, направих това, което е най-добро за мен и за вас.

И така,  имам 11 книги. 8 ще продавам, 3 ще можете да изтеглите безплатно, тъй като в по-голямата си част те са превод от The Message Bible – „Вътре ни“ (няколко псалма), „Песента на песните“ и „Началния учител“.

Тъй като ми е тотално абсурдно да остойностя това, което съм написала, а все пак ми се налага да го направя, прибегнах до най-елементарния критерий, какъвто е обема. Реших той да е аршинът. Следователно, това ще са цените ми:

  • „Морепис Ню Амстердам“…… 12
  • „Морепис 2014“ …………………… 10
  • „Римляни-Евреи“…………………… 9
  • „Морепис 2013“ …………………….. 8
  • „Морепис 2005“ …………………….. 6
  • „Морепис 2002“ …………………….. 6
  • „Пеперуди“ ……………………………. 5€  (тя е на хартиен носител – ще я получите по куриер, за моя сметка)
  •  „Ни е“ ……………………………………. 4

Така пълният комплект от 8-те ми книги ще струва по-малко от 50мл парфюм… Искам да дам възможност на всеки да си подари „парфюма“ на колкото се може по-добра цена. Затова реших да ви предоставя следните отстъпки:

  • 20%, ако купите наведнъж всички 8 книги (т.е. вместо за 60, за 48€). Така средната цена за книга е 6€…
  • 15%, ако купите наведнъж 5 книги

Ох, свърших най-после с цифрите и сметките. Сега най-важното:

С нетърпение ще чакам отзвивите ви в коментарния прозорец под всяка книга. Пишете ми всичко, което мислите относно прочетеното, не ми спестявайте нищо – за мен това е от голямо значение! Но позволете ми, колкото и нескромно да звучи, да ви уверя, че ще бъдете безкрайно благодарни, че сте си подарили удоволствието да ме четете. Аз от своя страна, също ви благодаря безкрайно – за съкровенността на възможността да се докоснем, чрез тихото присядане на моите думи във вашия безценен живот!