За сайта

Ann de Leste e повече от място за среща на идеи, хора и преживявания, макар и в смисъла на блог да представлява точно това. Но блогът е само част от пространството, което конструирах с фокус върху Книги-те ми. От изключителна важност за мен е точно тази секция, затова и тя е първа след Начало.

Блогът е във четири подсекции: Пътешествия, Дълбока видимост, Нахранен и Свише дух (България). Те са огледало на живота ми отвътре и отвън. Него (и живота ми, и блога) възприемам като десертно блокче шоколад – доза сладичко за всички мои приятели, които се радват на това как усещам света – прочетен в книгите ми, щракнат в снимки от далечни земи, нахвърлян в кратки бележки по тях или излят в статиите ми с еуфорично дъъъълги изблици на превъзторг от поредното преживяване, което „ме е изстреляло в десетия космос“. Ще публикувам и рецепти. Готвя (не само думи). Ще е в движение, то е ясно. Не мога без стремглавост, както и без покой. Затова няма да присъствам всеки ден, но ще ме има.

Нали знаете, с годините се получава така, че остава все по-малко време за общуване. С повечето приятели сме разделени от хиляди километри или хиляди досадни, но потребни, макар и глупости, които крадат от срещите на четири очи. Това тук е начин да се държим заедно, въпреки че хората се променят, аз самата също. Случват се нелепости. Не знаеш вече кой кой е. Но ако си идеалист, като мен, не можеш да престанеш да вярваш, че всичко е наред и все си повтаряш: „то е само временно това, ще мине“. Затова продължаваш да си този, който най-много се харесваш и не се даваш – не спираш да твърдиш: „И все пак тя се върти!“, колкото и костенурки и слонове да ти разправят, че държели Земята да не падне.

Магазинче-то ми е мястото, от което ще продавам книгите си, любимите ми LR продукти, бижута и каквото още междувременно реша. Но тук мога да излагам и всичко, което вие имате да продавате. Ще се радвам да помогна с каквото мога, ако продуктът или услугата ви ме спечели.

В Снимки – то е ясно: това е пълния архив от всички пътешествия и не само.

Приятели е място за взаимовдъхновение и взаимопомощ. Тук представям хората, с които докоснахме съдбите си по някакъв начин. Но ще покажа и хора, които наричам приятели, не в буквалния, а в по-широкия смисъл – хора, на които се възхищавам отдалеч. 

 „Villa Ann de Leste“ е в режим „Очаквайте“. Нашата красива черноморска вила все още се изгражда. Преди да отвори за първите си гости, тя ще бъде представена тук, за да можете да  резервирате своята почивка в нея и да се насладите на преживяване, което със сигурност ще искате да повторите и да потретите.

Ами, „Добре дошли“ и „Наздраве“, „Горчиво“, „До дъно!“ и „Само така!“ на всички, които обичаме по лятному, зреем по есенному и не спираме да се усмихваме розово цъфтящи, дори през ледени снежинки.

Вдигам тост: „За удоволствието Живот“ – причината и смисълът на Всичко, което прави на нищо всичкото останало!