За сайта

Ann de Lesté e място за среща на идеи, хора, преживявания. Конструирах цялото пространство с фокус върху книгите ми.

Относно блога – той е като блокче шоколад, счупено на две между приятели. Подавам доза сладичко, нещо за повдигане на ендорфина. Бъдете сигурни, ще го набавите! И от книгите, и от кратките бележки под снимки, да не говорим за еуфорично дългите ми статии с изблици на превъзторг от поредното преживяване, което ме е „изстреляло в десетия космос“. Ендорфин ще има. Ще има и рецепти. Готвя (не само думи). Ще е в движение, то е ясно. Не мога без стремглавост, както и без покой. Затова няма да присъствам всеки ден, но ще ме има.

Нали знаете, с годините се получава така, че остава все по-малко време за общуване. С повечето приятели сме разделени от хиляди километри или хиляди досадни, но потребни, макар и глупости, които крадат от срещите на четири очи. Това тук е начин да се държим заедно, въпреки че хората се променят, аз самата също. Случват се нелепости. Не знаеш вече кой кой е. Но ако си идеалист, като мен, не можеш да престанеш да вярваш, че всичко е наред и все си повтаряш: „то е само временно това, ще мине“. Затова продължаваш да си този, който най-много се харесваш и не спираш да твърдиш: „И все пак тя се върти!“, колкото и костенурки и слонове да ти разправят, че държели Земята да не падне.

Така че, „Добре дошли“ и „Наздраве“! Пия до дъно за удоволствието Живот – причината и смисълът на Всичко, което прави на едното голо нищо псевдо-съществуването на останалото.