КАСУМИ, ЯПОНИЯ

– скритото, покритото – нищо не разбрах. Беше съквартирантка на Прити и пълна нейна противоположност. Съжителстваха без проблеми, което става как? – с такива несъвместими персоналности, нямам и представа! Касуми ми прави терапията за намаляване обиколката на корема. Бях неин модел за презентациите пред гостите, съответно процедурите ми бяха безплатни. Така че ето ме – покрита с лечебна кал, с не знам си колко електрода и щателно завита да съм на топличко – лежа си вече час и нещо и си бърборя със японка!

Голямо разочарование. Не мога да се свържа. Не дава, бе! Не дава никакъв контакт, никакво докосване. Що за човек… Най-странното от всичко беше как по някое си време, съвсем неочаквано Касуми напусна. По „медицински причини“. Но нищо не ѝ се беше случило. Може би, както ми бе споделила в един от малкото ни искрени разговори: „Тук не е за мен. В Япония правя 3 пъти повече пари за много по-кратко време и без да се натоварвам толкова.“ Явно голямото изцеждане не ѝ се отрази добре. Тук всеки се изстисква до последно. Страшно напрежение – и с таргетите, и с работното време. Не е за всеки. И така, това студено, но за мен мило и по някакъв начин буржоазно момиче, си стегна куфарите и отлетя в своята си приказна страна.

Няма да забравя как си пакетираше багажа седнала по японски на пода. Бавно и щателно сгъваше чифт след чифт бикини, сутиен, бикини сутиен. Едва ли не за всеки ден от месеца по чифт. В живота си не съм износила толкова бельо. Аз съм спартанец. Не съм по тези женски работи. Но ѝ се възхитих на грижата за себе си. И докато тя си редеше красотичките (какви дантели, какво чудо…), Прити прибягваше гола от банята до гардероба, на пръсти, измежду всички тях по пода – черната пантера и бялата чапла… Абе, какво ли не видях. 

0

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Страницата използва Akismet за да редуцира спама. Научете повече какви данни се използват..