САН ФРАНЦИСКО, КАЛИФОРНИЯ

Трудна работа е да опиша всичко. Ще има много пропуски. Накратко:
Първите нощни снимки са от пристигането сутринта – минаването на моста Golden Gate. Ще го видите и на последните снимки. Снимах и затвора Алкатраз. Вятрът беше истеричен. За справка: снимката ми на носа.

Излязохме наобед. Имахме само 4 часа, но ги оползотворихме максимално! Минахме напряко през китайския квартал за катедралата Grace. Оттам още по-напряко към кей 39. Типично американски бърз обяд с морски дарове, приключил с най-ароматните мини донъти и връщане на кораба по най-бързия начин. Открийте персонажа от „Дяволът носи Prada“ – подсказвам: много възрастна дама, в разговор с друга в близък план.

Това за днес. Огромната глава с подробности ще намерите във мореписа.

От Авалон вчера имам още толкова стотици снимки, но едва ли ще имам възможност да ги публикувам от Централна Америка. Нетът там е винаги лош. Ще видим. Дано намеря свестен. Американската ми карта свърши. Докато пиша това отплаваме от Сан Диего. Идва страшния пек и суб- и не суб- екваториалната непоносима влага на следващите дестинации. Снимките от Централна Америка и Карибите може би ще публикувам вече чак от вкъщи. До скоро! Не остана. 2 седмици и 1 ден до ъгъла на „Захари Стоянов“ и „Генерал Колев“.

виж снимките тук

0

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Страницата използва Akismet за да редуцира спама. Научете повече какви данни се използват..